Politiebureau Merenwijk verhuist naar de Kooi

Merenwijkers die naar het politiebureau willen, kunnen vanaf volgende week donderdag niet meer terecht in de Pelmolen. De agenten verhuizen naar een nieuw bureau aan Kooilaan 96. Dit bureau lijkt op dat aan de Vijf Meilaan en biedt ruimte aan het hele politieteam Leiden-Noord, dat uit zo’n 50 medewerkers bestaat. Het nieuwe bureau is open vanaf dinsdag 16 december en wordt op vrijdag de 19e officieel geopend. In de periode tussen 11 en 16 december wordt er gewerkt vanaf het districtsbureau aan de Langegracht. Het bureau aan de Kooilaan is op werkdagen open van 09.00 tot 17.00 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×