Taxichauffeur mishandelt 15-jarig meisje

De politie heeft vandaag een 22-jarige taxichauffeur aangehouden wegens de mishandeling van een 15-jarige fietsster uit Leiden. Volgens het meisje reed zij rond 12.30 uur vanaf de stoep de Breestraat op, waarna ze moest afstappen om een aanrijding met de taxi te voorkomen. Die zou volgens het meisje veel te hard hebben gereden. Er ontstond een woordenwisseling, waarna het meisje meerdere keren door de taxichauffeur in het gezicht zou zijn geslagen.

Omstanders kwamen tussen beiden waarna de politie werd gebeld. De taxichauffeur, die inmiddels was weggereden, werd kort daarna aangehouden. De politie doet verder onderzoek. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900 – 8844.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×