Sfeervolle Kerstmarkt bij Kasteel Endegeest, foto: PR.

Kerstman bezoekt Kasteel Endegeest

‘Movens’, een onderdeel van de organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in Leiden en omstreken (GGZ), organiseert wederom een sfeervolle Kerstmarkt bij Kasteel Endegeest in Oegstgeest. De Kerstman zal beide dagen in hoogst eigen persoon aanwezig zijn om de bezoekers welkom te heten. Op het sfeervolle kasteelplein zijn bij diverse kramen allerlei leuke spullen te koop, zoals kerststukjes, kaarten, keramiek, kaarsen, houten speelgoed en nog veel meer. Nieuw in het aanbod dit jaar zijn feestkleding en sieraden. Ook kunnen de bezoekers zelf creatief aan de slag.

De markt vindt plaats op 12 en 13 december op het plein van Kasteel Endegeest, Endegeesterstraatweg 5, Oegstgeest. Vrijdag van 14.00 – 21.00 uur en zaterdag van 12.00 – 17.00 uur is de Kerstman aanwezig.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×