Bob Rigter, foto: PR.

Bob Rigter Kwartet bij Jazz on Sunday

Aanstaande zondag speelt ‘Het Bob Rigter Kwartet’ bij Jazz on Sunday in café de Grote Beer aan de Rembrandtstraat. De sfeervolle muziek van het kwartet past uitstekend in de kerstsfeer. Op het programma staan zorgvuldig gekozen ‘standards’, die door weinig anderen gespeeld worden. Prachtige ballads worden afgewisseld met stevige blues, versterkt door zangeres Eline Gemert, een exotische, extraverte jazz zangeres met een authentieke zwarte ‘gospel feeling’. 

Bezetting: Bob Rigter – tenorsaxofoon, Han van der Rhee – piano, Vincent Kuiper – contrabas, Rob Engels – slagwerk en zangeres Eline Gemert.

Het concert vindt plaats op zondag 21 december, aanvang 15.30 uur Meer info: www.jazzonsunday.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×