Dronken agressievelingen opgepakt

Vanmorgen vroeg, omstreeks 04.50 uur, heeft de politie twee Leidenaren aangehouden in de Breestraat ter hoogte van de studentensociëteit. De politie had een melding gekregen van mogelijke mishandeling en nam poolshoogte. De mannen, van 19 en 20 jaar, maakten deel uit van een groepje en waren stomdronken. Een van hen kon maar net door een agent worden opgevangen, omdat hij niet meer op zijn benen kon staan, maar begon na zijn ‘redding’ wild om zich heen te slaan waardoor er een schermutseling ontstond. De andere Leidenaar begon ook wild naar de politie te slaan. Andere inmiddels opgeroepen agenten zagen dat de rest van het groepje zich met de gebeurtenis wilde bemoeien en grepen in.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×