Huurcontracten Joods Weeshuis ondertekend

Eind 2009 heeft het Joods Weeshuis aan de Rodenburgerstraat een nieuw doel. Dan opent het namelijk de deuren voor een een apotheek, een huisartsenpost, een fysiotherapeut en een deel van de verslavingszorg van Brijder. Afgelopen maandag hebben De heer Bos van Brijder en de heer Leeuwenstijn van de Stichting Verenigde Nederlandse Apotheken de huurcontracten met de gemeente ondertekend. De renovatie start begin volgend jaar. Ook de geschiedenis van het Joods Weeshuis wordt niet vergeten. De vereniging Professoren- en Burgemeesterswijk zal in het pand een speciale herdenkingsruimte inrichten, in overleg met de gemeente en de Joodse gemeenschap in Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×