Nieuw slagwerkinstrumentarium voor K&G

Dankzij het vertrouwen van Vancore Percussion Instruments BV, beschikt K&G over een nieuw slagwerkinstrumentarium. Toen de muziekvereniging nog niet in financieel noodweer verkeerde, was het samen met Vancore opzoek naar een nieuw slagwerkinstrumentarium. Daarbij speelden technische innovatie, klankkleur, uiterlijk en dergelijke een grote rol. Deze zoektocht was succesvol en er werden goed bij K&G passende slagwerkinstrumenten ontwikkeld. Het was de bedoeling dat die instrumenten eind dit jaar of begin volgend jaar de oude zouden gaan vervangen.

De financiele crisis leek echter roet in het eten te gooien. Er was immers geen geld meer beschikbaar voor grote investeringen. Gelukkig was Vancore zo onder de indruk van het doorzettingsvermogen dat K&G toonde dat de organisatie besloot de samenwerking voort te zetten, maar dan zonder inzet van financièle middelen. Beide partijen ondertekenden onlangs een bruikleenovereenkomst uitsluitend op basis van prestatie en tegenprestatie. Hierin is vastgelegd dat de Show- and Marchingband  K&G een volledige bezetting nieuwe slagwerkinstrumenten in bruikleen krijgt, voor een periode van vier jaar. Bovendien kan die overeenkomst worden uitgebreid naar alle andere orkesten van de vereniging.De genoemde tegenprestatie houdt in dat K&G het merk Vancore en het Nederlandse slagwerkproduct op allerlei manieren gaat ondersteunen en promoten.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×