Mooie prijzen bij inschrijving Leiden Marathon

Hoewel de meeste sportievelingen zich nu bezighouden met schaatsen, is de inschrijfperiode voor de Leiden Marathon begonnen. De marathon vindt dit jaar plaats op zondag 17 mei. Dit jaar is aan de inschrijving een loterij gekoppeld. Wie zich inschrijft, maakt kans op een LCD televisie, overnachtingsarrangementen in Holiday Inn en hardloopkleding. Inschrijven kan via marathon.nl en is mogelijk voor de afstanden van 5, 10, 21 en 42 kilometer, en de Kinder- en G-loop. Ook businessteams kunnen zich al inschrijven. In de week voor de marathon worden de winnaars van de loterij bekendgemaakt.

Leiden marathon2009


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×