Leidse politicus van het jaar

Komende vrijdag maakt D66 bekend wie wat deze partij betreft de Leidse politicus van 2008 geworden is. Genomineerd voor deze titel zijn: Abraham Flippo van het CDA, Roos van Gelderen van de SP en Arend-Jan Sleijster van de VVD. Wie de prijs wint, heeft vorig jaar naar de mening van D66 het beste gefungeerd in de Leidse politiek. Bovendien is de winnaar aldus de partij diep in het hart eigenlijk een D66’er. Eerdere prijswinnaars waren Paul Laudy van de VVD en Hans van Egdom van GroenLinks.

De winnaar van 2008 wordt vrijdagavond bekendgemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van D66, die in Scheltema wordt gehouden. De receptie begint om 20 uur en de bekendmaking is gepland om 22.00 uur.

Leiden Raadslid van het Jaar


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×