'Het spoor bijster' in Stadsbouwhuis

In het atrium van het Stadsbouwhuis aan de Langegracht, is de expositie ‘Het spoor bijster’ te zien. De tentoonstelling is samengesteld door Eveline van Schie, stagiair bij de Unit Monumenten & Archeologie van de gemeente Leiden, naar aanleiding van de Open Monumentendagen 2008. Er worden foto’s getoond van onopvallende sporen van de Leidse geschiedenis, zoals mysterieuze stenen bollen, op gevels geschilderde witte T’s en obscure poortjes met dichte deuren. De geheimen achter deze elementen zijn te ontdekken op de tentoonstelling, die nog tot 28 januari tijdens kantooruren te bezoeken is.

Stenen bollen op de Langegracht, foto: PR.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×