Uitreiking Leidse Jazz Award door 'First lady of Jazz'

Tijdens het concert van Rita Reys in Hotel Holiday Inn zal de voorzitter van de jury de nominaties toelichten en de winnaar bekendmaken van de Leidse Jazz Award. Tien Nederlandse conservatoria zijn uitgenodigd om een of meerdere studenten voor nominatie af te vaardigen. Hieruit zijn door de deskundige jury vijf inzenders genomineerd. Na ontvangst van de prijs zal de winnaar de bezoekers laten horen dat hij/zij een terechte winnaar is. De prijs, een kristallen bokaal ontworpen door Siem van der Marel, zal door de ‘First lady of Jazz’ in hoogst eigen persoon aan het verkozen jazztalent overhandigd worden.

Deze activiteit vindt plaats in nauwe samenwerking met het bestuur van de Leidse Jazzweek.

Het concert vindt plaats op vrijdag 23 januari, aanvang 20.00 uur. Meer info: www.leidsejazz.nl en www.leidsejazzweek.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×