Leiden draait tegen geweld

Komende woensdagavond staat het uitgaanscentrum van Leiden in het teken van “Draaien Tegen Geweld”. Horecaondernemers verspreid over de hele stad doen mee aan deze campagne door hun locatie en personeel te voorzien van promotieartikelen van de actie. Ook is er een speciaal opgeleid promotieteam bestaande uit jongeren, dat het uitgaanspubliek benadert met informatie over het voorkomen van agressie en geweld tijdens stapavonden. Ook kunnen ze een positief statement maken en lachend op de foto worden gezet.

Leiden is één van de twaalf gemeenten die meedoet aan deze actie. Het is een initiatief van de Landelijke StichtingTegenZinloosGeweld, dat er toe moet leiden dat jongeren inzien dat zij zelf kunnen bijdragen aan een leuke stapavond en dat er geen excuses zijn om geweld en agressie toe te passen.Op www.zinloosgeweld.nl/draaien staat meer informatie over de actie.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×