Architectuur van A tot Z

In het Leidse RAP Architectuurcentrum is van 23 januari tot en met 29 maart de tentoonstelling ‘Architectuur en Alfabet’ te zien. Initiatiefnemer van het project, Fons Verheijen, zal donderdag 22 januari na de officiële opening om 17.00 uur, het eerste exemplaar van de gelijknamige publicatie overhandigen aan architect/kunstenaar John Körmeling. De tentoonstelling en de publicatie zijn het resultaat van een inspirerend onderzoek naar de symbiotische relatie tussen letters en gebouwen. Körmeling geeft letters altijd een vanzelfsprekende plek in zijn werk, zoals bij zijn ontwerpen voor voor Fiets&Stal (Scheveningen), T-huis (Breda) en Hot Spring (Japan). De letters zijn hierbij een geïntegreerd onderdeel van de vormgeving van het gebouw. Meer info: www.rapsite.nl.

Foto PR: De A van RAP.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×