'Grote vriendelijke reus' Johan leest voor

In het kader van de Nationale Voorleesdagen nodigt Kindercentrum De Kersentuin ieder jaar een bekende Leidenaar uit om de kinderen voor te lezen. Vorig jaar was de eer aan de bekende cabaretier Jochem Myjer. Deze keer was de beurt aan de professionele Leidse basketballer van Zorg en Zekerheid, Johan Kuijper. De ‘grote vriendelijke reus’ van 2 meter en 17 centimeter lengte viel behoorlijk op naast zijn kleine luisteraars. Ademloos volgden ze het verhaal van ‘Anton gaat toveren’. Het was een geslaagde middag.

Foto PR: Basketballer Johan Kuijper als verteller in de kring bij de Kersentuin.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×