Anna Fedorova weer terug in Leiden!

De jonge Oekraïense pianiste Anna Fedorova treedt binnenkort voor de derde maal op in Leiden. De vorige keer schreef het Leidsch Dagblad over de toen 17-jarige pianiste: ” Het is onvoorstelbaar wat de zeventienjarige pianiste Anna Fedorova tentoonspreidt aan muziek, virtuositeit, niet het minst aan bevlogen, eigenzinnig interpretatievermogen. Haar spel – briljant, vlinderlicht, inspirerend creatief, geenszins zoetsappig – dwingt grote bewondering af”. In De Waag zijn op donderdag 29 januari, werken van Brahms, Beethoven en Chopin te beluisteren. Het concert begint om 20.15 uur. Meer info en reserveren van kaarten: www.stadsgehoorzaalleiden.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×