Jan Wolkers, foto: Steye Raviez.

'Jan Wolkers en Religie', gesprek in Lakenhal

Voor wie er nog niet is geweest, de grote Jan Wolkerstentoonstelling in Museum de Lakenhal is nog tot en met 15 februari te bezoeken! Rondom deze tentoonstelling worden diverse activiteiten georganiseerd over allerlei onderwerpen, die met de schrijver/kunstenaar te maken hebben. Zondag 1 februari is beeldend kunstenaar Marc Mulders vanaf 13.00 uur te gast in de ‘lounge’ bibliotheek van het museum en zal met directeur Edwin Jacobs in gesprek gaan over het onderwerp ‘De Religie, beeldende kunst en Wolkers’. Mulders zegt over Wolkers: “Want zelf was hij ook een schepper, door met laarzen aan te gaan tuinieren en uit modder, licht, verf en woord veel moois te creĆ«ren…”.

Het gesprek is gratis bij te wonen op vertoon van een toegangsbewijs voor het museum en duurt ongeveer 45 minuten. Meer info: www.lakenhal.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×