Het tehuis verkeert nog in een ruwbouwstadium; foto: PR.

Boekenbeurs in de Regenboog voor goed doel

Kerkelijk centrum De Regenboog in de Merenwijk houdt op zaterdag 7 februari een boekenbeurs. De opbrengst van de verkoop van de tweedehands boeken is bestemd voor een centrum voor verstandelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen in Sri Lanka. Hoewel het tehuis nog in een stadium van ruwbouw verkeert, wonen de kinderen er al in. Er is nog geld nodig voor het bouwen van een keuken en er moet nog geschilderd en betegeld worden. De stichting SVHO-support is al vijftien jaar actief in Sri Lanka en ondersteunt dit tehuis financieel. De Regenboog wil helpen door de opbrengst van de boekenbeurs te besteden aan de verdere afbouw van het tehuis.

De boekenbeurs is geopend van 10 tot 15.00 uur.

Inbreng van boeken voor deze beurs kan op vrijdagavond 6 februari van 17.30 tot 20.30 uur in de Regenboog.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×