Stadsvogelcampagne gestart in Koetshuis Leidse Hout

Gisteren heeft wethouder van verkeer en milieu, John Steegh, in het Koetshuis van de Leidse Hout een tentoonstelling over stadsvogels geopend. Hiermee is de aftrap gegeven voor de Stadsvogelcampagne. Op initiatief van Vogelbescherming Nederland, in samenwerking met de gemeente, buurgemeenten, woningbouwverenigingen, scholen, boekwinkels en natuurverenigingen, wordt er extra aandacht besteed aan stadsvogels en hun leefomgeving. Om in de stad te kunnen overleven zijn vogels voor een groot deel afhankelijk van de stadsbewoners. Alleen door samen actie te ondernemen kan een betere leefomgeving voor de vogels gecreëerd worden. Tijdens de campagne worden er een jaar lang allerlei activiteiten georganiseerd, zoals excursies, lezingen en tentoonstellingen. Meer info: www.leiden.nl/stadsvogels.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×