Winnaar Walter Wolff, foto: PR Leidse Jazzweek.

Walter Wolff winnaar Leidse Jazz Award 2009

Tijdens ‘Rita Reys in Concert’, afgelopen vrijdag in Hotel Holiday Inn, ontving de Finse Walter Wolff (1981) de Leidse Jazz Award 2009 uit handen van Rita Reys. De jury koos unaniem voor de jonge jazzmuzikant, die naast de kristallen bokaal een geldprijs ontving van € 1000,- en een gehonoreerd optreden tijdens de opening van de Leidse Jazzweek in 2010. Wolff studeert sinds 2003 jazzpiano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en is zowel in Nederland als ook internationaal zeer actief. Onlangs begeleidde hij de legendarische Amerikaanse vibrafonist Teddy Charles tijdens een weektour door Nederland

De uitreiking van de Leidse Jazz Award 2009 vond plaats in nauwe samenwerking met het bestuur van de Leidse Jazzweek.

Meer info: www.leidsejazzweek.nl en www.redhand.nl/~elaflikkenschild/lj_rita/index.html.

Zie ook eerder artikel Sleutelstad: //www.sleutelstad.nl/artikel/17018.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×