Sportkaravaan trekt langs universiteit

Omdat bewegen een sleutelwoord is, worden de medewerkers van de universiteit deze week aan het sporten gezet. Het Universitair Sportcentrum Leiden heeft een Sportkaravaan in het leven geroepen, die langs de verschillende faculteiten trekt. De karavaan verzorgt daar onder andere miniworkshops buikspiertraining, Pilates en Bodyshake, waaraan alle medewerkers deel kunnen nemen. Ook kunnen ze een vetmeting laten doen, krijgen ze tips voor een gezonde levensstijl en kunnen ze hun persoonlijke conditie laten meten met behulp van een fiets of stepbankje. Vandaag is de faculteit Sociale Wetenschappen in het Pieter de la Court gebouw aan de beurt, morgen de faculteit Rechtsgeleerdheid in het Kamerlingh Onnes gebouw en donderdag de faculteit Geesteswetenschappen in het Lipsius gebouw.

Het programma begint steeds om 10.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Op www.sport.leidenuniv.nl staat meer informatie.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×