Kidsclub Slaaghwijk wint Richard Krajicek Foundation Award

Kidsclub Slaaghwijk is de trotse winnaar van de Richard Krajicek Foundation Award 2008 voor Zuid-Holland. De Kidsclub organiseert al zo’n twee jaar lang op vrijdag een gratis sportactiviteit voor jonge wijkbewoners met allerlei nationaliteiten. De jury, onder leiding van gedeputeerde Van de Vondervoort, was het er over eens dat de Kidsclub voldeed aan alle criteria waaraan het winnende project moest voldoen. Zo heeft het project een sportief karakter, bevordert het de fysieke, mentale en sociale vaardigheden van de deelnemers, sluit het aan bij de thema’s uit ‘Meedoen door sport’ van het Ministerie van VWS en zijn er jongeren bij de organisatie betrokken. De Kidsclub Slaaghwijk ontving een cheque van 1000 euro en vertegenwoordigt op woensdag 11 februari de provincie bij de landelijke verkiezing tijdens het ABN World Tennis Tournament in Ahoy Rotterdam.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×