Links: Adam Caroll, rechts Judd Newcomb, foto: PR.

'The Beat goes on' in de Qbus

Twee geweldige ‘singer/songwriters’ uit Texas zullen aanstaande dinsdag in de Leidse Qbus een concert geven. Adam Caroll beschikt over een unieke stijl, waarin meesterschap, laconieke humor en trefzekerheid kenmerkend zijn voor zijn songs. Caroll wordt door kenners wel vergeleken met John Prine of met Townes Van Zandt. Judd Newcomb is bij velen bekend als lid van ‘The Resentments’ en vroeger van de ‘Loose Diamonds’. Daarnaast is Newcomb een veel gevraagde sessie-muzikant, begeleider en producer. Deze uitstekende gitarist en zanger heeft onder andere gewerkt met Jon Dee Graham, Ian McLagan, Ray Wylie Hubbard en Beaver Nelson.

Het concert ‘And the beat goes on’ vindt plaats op 3 februari, aanvang 21.00 uur.

Meer info en muziek: www.myspace.com/adamcarrollmusic

Reserveren: 071-5416852. 

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×