Geisercontrole in Merenwijk

In de periode van 9 t/m 11 februari gaat Woningcorporatie Portaal de geisers controleren in een aantal complexen in de Merenwijk. Het doel van deze controle is om de bewoners ervan bewust te maken dat het belangrijk is dat de geiser veilig en goed werkt en om te voorkomen dat er problemen ontstaan met bijvoorbeeld koolmonoxidevergiftiging. Portaal bezoekt de mensen met een ploeg van twee medewerkers van Portaal en een medewerker van een aannemersbedrijf. Huurders van Portaal zijn zelf verantwoordelijk voor de aanschaf, de controle en het onderhoud van een geiser, maar Portaal wil hen hierbij ondersteunen. Tijdens de controle meet het team van Portaal het koolmonoxidegehalte in de woning en krijgen de bewoners adviezen over ventilatie en het onderhoud van de geiser.

In drie dagen zullen de teams van Portaal de maisonnettes bezoeken aan de Sperwerhorst, Uilenhorst, Reigerhorst, Smellekenhorst, Milanenhorst, Wiekelhorst en Kraaienhorst. Op maandag 9 februari om 8.30 uur is bij de Wiekelhorst de officiƫle aftrap door directeur Christoffel Klap van Portaal Leiden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×