Droom van Leidse dj Marc de Roo komt uit

De Leidse discjockey Marc de Roo vertrekt aanstaande vrijdag naar Curaçao. Daar gaat de 34-jarige programmamaker aan de slag bij de radiostations Paradise FM en Gold 91.5. Hiermee gaat voor de dj een droom in vervulling. De Roo: “Het is voor mij een droom die uitkomt. Wie wil er nou niet werken op een plek waar je 350 dagen per jaar in de zon kan zitten? Ik kom op Curaçao terecht bij een jong en fris station met grote namen als Erwin van der Bliek en Mark van Dale en ik hoop daar dan ook een hoop van op te steken.” Voorheen was de programmamaker werkzaam bij de lokale omroep Holland Centraal en draaide hij twee jaar lang als een van de vaste dj’s in de Haagse discotheken Asta en Club Cocoon. Naast de programmering wordt de Leidenaar ook verantwoordelijk voor het produceren van reclamespots.

Paradise FM is een populaire zender in Curaçao, die zich richt op luisteraars in de leeftijd van dertig tot vijftig jaar en biedt een mix van muziek en nieuws over de Antillen en de rest van de wereld. Gold 91.5 is enigszins vergelijkbaar met de Nederlandse ‘gouwe-ouwe’ zender Radio 10 Gold.

De Roo verdwijnt niet helemaal van de Nederlandse radio. “Voor Fresh FM en Radio Decibel Eindhoven blijf ik hitmixen maken. De luisteraars in Eindhoven kennen die al twee jaar. Bij Fresh FM worden ze vanaf aanstaande zondag ook uitgezonden. Die mixen maak ik dan misschien wel op Mambo Beach”, aldus de dj.

Zie (en luister) voor meer informatie over Paradise FM en Gold 91.5 de website www.paradisefm.an.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×