Plannen Alexanderstraat bekend

Woningcorporatie de Sleutels van Zijl en Vliet heeft besloten om 38 woningen in de Alexanderstraat, 12 woningen aan de Anna Paulownastraat en 5 woningen aan de Herensingel te slopen en te vervangen door nieuwbouw. De plannen zijn onlangs aan de bewoners gepresenteerd. Volgens de woningbouwvereniging is uit een bewonersonderzoek en de presentatie in wijkcentrum de Rondedans gebleken, dat het merendeel van de bewoners achter de plannen staat. De fundering en bouwtechnische staat van de te slopen woningen, bleken zo slecht te zijn, dat renovatie geen optie is. Dat de woningen niet meer voldoen aan de eisen van deze tijd, kwam voor de meeste mensen niet als een verrassing. De planning is om in 2011 te starten met de sloop.

Leiden alexanderstraat


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×