Speeddaten in Leidse kroegen tijdens Valentijnsdag

Over een week is het al zo ver, dan is het Valentijnsdag. Kan zo’n dag ook leuk zijn voor singles? Jazeker, want op zaterdag 14 februari organiseert 24fun als eerste in Nederland een kroegen-speeddate. De kroegen-speeddate is voor singles tussen de 33 en 47 jaar en wordt gehouden De Bonte Koe, De Burcht en De Branderij. Als er meer mannen zijn dan vrouwen, dan zullen de mannen van kroeg naar kroeg gaan en in elke kroeg 5 tot 10 single vrouwen ontmoeten. Als er meer vrouwen meedoen, dan gaan zij op bezoek bij de mannen. Alle gesprekjes duren 3 tot 4 minuten. Na afloop van de speeddate-sessie is er in één van de deelnemende kroegen een live optreden van de band Box7. Box7 speelt herkenbare meezingers van onder andere Elvis, Lenny Kravitz en U2.

De Kroegen-Speeddate met Live-optreden van Box7 kost € 27,50, inclusief 3 drankjes naar keuze. Er kunnen maximaal 30 mannen meedoen. Dus lijkt het jou leuk om mee te doen met deze kroegen-speeddate op Valentijnsdag, meld je dan snel aan via www.24fun.nl en klik op “Waar en wanneer” en klik vervolgens op “schrijf je nu in” bij het betreffende speeddate-evenement.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×