High tea voor daklozen en beleidsmakers

Onder het motto Tea for Two T 4 2, organiseert Zorgvragers Organisatie Noord Zuid-Holland (ZON) een high tea. Onder het genot van een kopje thee, of koffie, en bijbehorende hapjes, kunnen (ex)daklozen en beleidsmakers met elkaar praten over alles wat hen interesseerd. Het is de bedoeling dat er contact van mens tot mens ontstaat en dat niemand hoeft te praten over iets wat hij niet kwijt wil. Er kan tussentijds ook van gesprekspartner gewisseld worden. De high tea is bedoeld voor (ex) daklozen, mensen die zich professioneel met dak- en thuislozen bezighouden maar die in hun dagelijkse bezigheden onvoldoende contact kunnen hebben met hen, medewerkers van woningbouwcorporaties, politici, Wmo-raadsleden en leden van winkeliersverenigingen. ZON hoopt dat de bijeenkomst een positieve impuls oplevert voor alle betrokkenen en dat beleidsmakers hun beleid naar aanleiding van alles wat ze te horen krijgen, nog praktijkgerichter kunnen vormgeven.

De high tea vindt op vrijdag 27 februari tussen 14.00 en 17.00 uur plaats in het Scheltema Complex aan Marktsteeg 1. Meer informatie is op te vragen bij Jenny de Jeu: jmdejeu@casema.nl.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×