Orde van Leidse Olympiërs uitgebreid

Vorige week is de Orde van Leidse Olympiërs uitgebreid met negen namen. Op het bureau van de Leiden Marathon lieten Zwemster Loes Zandvliet, waterpoloër Hans Parrel, de atletes Truus Hennipman en Yvonne van Dorp, roeister Irene Eijs, schaatster Lia van Schie, hockeyster Carina Benninga en de zeilers Erik en Sjoerd Vollebregt hun profiel toevoegen aan www.ordevanleidseolympiers.nl. Ook plaatsten ze hun in oranje verf gedoopte hand op de Wall of Fame. Het is de bedoeling dat alle 35 Leidenaars die tot nu toe deelnamen aan de Olympische Spelen, een plekje in de orde en op de Wall krijgen. Het bureau hoopt dat waterpoloër Stan van Belkum, hockeyer Marc Benninga en roeier Rob Robbers zich de komende weken melden.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×