Blote man laat vrachtwagenchauffeur schrikken

Een blote man joeg een vrachtwagenchauffeur vannacht de stuipen op het lijf. Toen de chauffeur over de Rijksweg A4 richting Den Haag reed, kwam er een auto naast hem rijden. De bestuurder deed zijn binnenverlichting aan, zodat zichtbaar werd dat hij bijna helemaal naakt was. Hij droeg zijn onderkleding net onder de billen en hij leek opgewonden te zijn. De vrachtwagenbestuurder schrok van deze aanblik en belde de politie toen de naaktrijder naast hem bleef rijden. De toegesnelde agenten gaven de man een volgteken, waarop hij achter de politie aanreed. Omdat hij zich ondertussen weer aan het aankleden was, bereikte de auto al slingerend de vluchtstrook. De politie hield de 52-jarige Amsterdammer daar aan.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×