Unicum en MATCH gaan samenwerken

Vanaf 1 april verzorgt MATCH Tennis Organisatie de tennislessen bij TC Unicum. Na het plotselinge overlijden van hoofdtrainer Henk Janssen in mei, moest Unicum noodgedwongen op zoek naar een andere tennisschool. De club vond in MATCH, een organisatie die de training op 14 locaties in de regio verzorgt, een goede partner. Hoofdtrainer Martijn Voorbraak zal zich onder andere bezig gaan houden met het verder uitwerken van het technische beleid. Ook neemt hij de begeleiding van de topselecties op zich. Zijn teamgenoot Richard Noltenius gaat zich samen met de oude bekenden Donaldvan Veen en Jilles Visser, richten op de andere doelgroepen van Unicum.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×