Politie zoekt getuigen moordpartij Leiderdorp

Nog altijd is het onderzoek rond de dood van de twee in Leiderdorp vermoorde mannen in volle gang. Hun identiteit en doodsoorzaak zijn inmiddels bekend, maar de daders zijn nog niet gevonden. De politie is dan ook dringend op zoek naar iedereen die iets verdachts gezien heeft op de plaats delict aan de Persant Snoepweg. Daarbij wordt vooral gedacht aan mensen die op woensdagavond 4 februari of in de nacht van die woensdag op donderdag in de buurt zijn geweest van het bouwterrein naast hetpannenkoekenhuis, bij McDonald’s, de McDrive, of het Tulip Inn hotel. Getuigen kunnen zich melden via het Politie opsporingsnummer: 071-524 9039 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Om zoveel mogelijk getuigen te kunnen vinden, zijn er de komende twee weken oproepen te lezen op de schermen bij McDonald’s, een stoepbord bij het hotel en op een bord elders in de omgeving. Wie meer over het onderzoek wil weten, kan kijken op www.politie.nl/hollands-midden.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×