Samenwerkingsconvenant re-integratie daklozen

Stichting De Binnenvest, Re-integratie Leiden, GGZ Palier, Stichting Exodus Leiden en Stichting Visie R hebben afgelopen dinsdag samenwerkingsconvenanten ondertekend. Daarin is vastgelegd dat de ondertekenaars zich nog tot het eind van dit jaar gezamenlijk zullen inzetten voor het opvangen, activeren en zo mogelijk re-integreren van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Dat zijn met name inwoners van Leiden die dakloos zijn, ex-gedetineerden en veelplegers. Al sinds vorig jaar zomer werken genoemde organisaties met dit doel samen. Ze maken daarbij gebruik van elkaars expertise, bundelen hun krachten en trekken samen op in de uitvoering van activiteiten. Zo leveren De Binnenvest en Palier deelnemers voor de werkervaringsprojecten, verzorgt Re-integratie Leiden het re-integratietraject en levert Exodus de werkervaringsplaatsen.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×