Informatieavond Rijnlandroute Stevenshof

Bewoners van de Stevenshof kunnen komende donderdag een informatieavond over de RijnlandRoute bijwonen. De avond wordt georganiseerd door de Wijkraad Stevenshof en gaat in op de stand van zaken rond de Rijnlandroute en de daaraan gekoppelde MER-procedure. De bijeenkomst begint met een presentatie van de alternatieve routes en uitleg over de MER-procedures. Daarna kunnen de aanwezigen vragen stellen aan het panel dat bestaat uit: mevrouw H. Neppérus, tweede kamerlid VVD en inwoonster van Voorschoten; de heer M. Loose, statenlid PvdA; wethouder J. Steegh; en de heer W. v.d. Pol, lid commissie RijnlandRoute Wijkraad Stevenshof.

De avond vindt plaats in buurtcentrum Stevenshof aan Trix Terwindtstraat 4, en begint om 20.00 uur.

Leiden RijnlandRoute


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×