Dennis Hazenoot zwaait dirigeerstok bij AMIGO

Dennis Hazenoot neemt komende zondag het stokje over van René Leckie, en wordt zo de nieuwe dirigent van De Leidse Show- & Marchingband AMIGO. De 20-jarige Hazenoot komt uit Katwijk en is aldus AMIGO een muzikaal multitalent. Leckie dirigeerde de orkesten 4,5 jaar. AMIGO heeft niet alleen een nieuwe dirigent, ook de showinstructeur en de verantwoordelijke voor de marsexercitie zijn nieuw. Marcel Klok, die de showinstructie op zich neemt, is al jaren actief als showinstructeur, choreograaf en jurylid in binnen- en buitenland. Fred Kuijvenhoven, die aan de slag gaat met de marsexercitie, was onder andere tambour-maître bij Adest Musica uit Sassenheim.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×