John van der Tuin nieuwe directeur Sensoor

Per 1 februari heeft Sensoor Zuid-Holland Noord een nieuwe directeur. De leiding van deze telefonische hulpdienst is nu in handen van John van der Tuin. Van der Tuin vindt het belanrijk dat de bekendheid van Sensoor toeneemt. Veel mensen zijn volgens hem niet op de hoogte van de organisatie, of denken dat ze er alleen terecht kunnen als ze echt in de problemen zitten. De vrijwilligers bieden echter aan iedereen die iets vertellen wil, een luisterend oor. Vander Tuin, die Rob Pons opgevolgd is, was zelf jaren lang werkzaam als vrijwilliger bij Sensoor.

Sensoor is dag en nacht bereikbaar via 0900-0767. Mailen en chatten kan via www.sensoor.nl.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×