Extra verzamelpunt Voedselbank

Wie de Voedselbank wil ondersteunen, kan nu ook met goederen terecht bij Diaconaal Centrum De Bakkerij aan Oude Rijn 44 b/c. Van maandag tot en met donderdag is het verzamelpunt daar open, van 09.00 tot 17.00 uur.De Leidse Voedselbank voorziet zo’n 260 mensen wekelijks van een pakket. In dat pakket moeten benodigdheden zitten, waarmee de ontvanger in ieder geval drie warme maaltijden kan bereiden.

Er is onder andere behoefte aan pasta, rijst, groente, fruit, vlees, vis, koffie, thee, suiker, broodbeleg, persoonlijke verzorgingsproducten en huishoudelijke artikelen. Wie een grote hoeveelheid goederen heeft die opgehaald moet worden, kan rechtstreeks bellen naar de Voedselbank Leiden e.o. via 06-18348481.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×