Weer studenten de klos van dieven

Ook afgelopen maand waren enkele studenten het slachtoffer van diefstal, of pogingen daartoe. Uit een pand aan de Kaarsenmakersstraat verdween een laptop. De eigenaresse kreeg haar eigendom weer snel terug, omdat het in het huis van een door de politie aangehouden verdachte werd teruggevonden. De laptop en camera van een bewoonster van het Flanorpad, zijn nog niet terecht. Een dief zag de spullen voor het raam staan en wist ze te bemachtigen door een steen door de ruit te mikken. Uit een huis aan de Haarlemmerstraat waarvan de deur niet op het nachtslot zat, zijn op een nacht jassen en huissleutels gestolen. Een inbreker die een laptop wilde hebben die in een kamer aan de Rijn en Schiekade stond, slaagde er niet in de woning binnen te dringen. Studentes van een pand aan de Hogewoerd kregen de schrik van hun leven, toen ze ’s nachts wakker werden van een man die in hun kamer stond. Ze wisten hem het huis uit te jagen. De volgende morgen werd op de stoep een cameratas met inhoud gevonden.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×