Nieuwe directeur patiëntenzorg Diaconessenhuis

Per 1 april beschikt het Diaconessenhuis weer over een vweehoofdige directie. Toen directeur patièntenzorg tony Lamping een paar maanden geleden naar Zorgverzekeraars Nederland vertrok, moest het ziekenhuis opzoek naar een opvolger. Deze lijkt nu gevonden te zijn in Mevrouw drs. M.J.L.E. (Marja) Weijers. Weijers heeft de nodige managementervaring in de gezondheidszorg. Zo was ze voor haar overstap naar Leiden, directeur patiëntenzorg van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Ze gaat samen met de directeur bedrijfsvoering, drs. J.G. den Hollander, de directie van het Diaconessenhuis vormen.

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×