Uitbreiding Stadsgehoorzaal vertraagd

De geplande officiële opening van de vernieuwde en uitgebreide Stadsgehoorzaal, op 5 juni dit jaar, wordt niet gehaald. Oorzaak is volgens de gemeente, de liquiditeitsproblemen van de hoofdaannemer Hillen&Roosen eerder dit jaar. Het aannemersbedrijf heeft inmiddels een tijdelijk extra krediet van de bank verkregen en de gemeente staat garant voor de betaling van het werk van de onderaannemers. Alle inspanningen zijn erop gericht, dat de Stadgehoorzaal zo snel mogelijk weer open kan en dat de financiële schade zoveel mogelijk binnen de perken blijft.

De geplande concerten zullen, voor zover mogelijk, verplaatst worden naar de Waag. Voor meer omvangrijke evenementen wordt gezocht naar alternatieve oplossingen. Mensen, die al kaarten hebben besteld worden zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×