Weer Colour Your Mind festival op anti-racismedag

Op zaterdag 21 maart wordt ter gelegenheid van de Internationale Dag tegen Rassendiscriminatie in Leiden het Colour Your Mind festival georganiseerd. Ook dit jaar zijn in de Leidse binnenstad weer diverse activiteiten georganiseerd voor een breed publiek. Deze keer met als thema: ‘Humor in de multiculturele samenleving; Lache!’

Het middagprogramma begint om 13.00 uur met een interreligieus expressiemoment in de Hartebrugkerk, gevolgd door een debat over verschillende maatschappelijke onderwerpen. Een Brassband neemt iedereen vervolgens mee naar Diaconaal Centrum de Bakkerij, waar voor de kleintjes een kinderprogramma plaatsvindt en iedereen hapjes uit verschillende windstreken kan proeven. Om 17.00 uur begeleidt de Brassband iedereen naar het avondprogramma in Danssalon Incasa. Hier treden op:

– cabaretiers Floor van der Wal (bekend van Girls Comedy Night), Dara Faizi (BNN);

- DJ’s Bendeleider (GIRLSLOVEDJS), Marvin Playe;

- showcases van Dos Bailaderos en Moves (Idols Liveshows);

De grand finale wordt verzorgd door De Hindipop-formatie Sabroso, die de stad met een voltallige bezetting van 13 muzikanten zullen vullen met Zuid-Amerikaanse klanken.

Dit is slechts een greep uit het programma van Colour Your Mind 2009. Het complete programma staat op www.colouryourmind.nl en www.colouryourmind.hyves.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×