De winnaars van de high school musical kaarten voor de wall of fame; v.l.n.r. Linda Alzate, Lieke van der Blom en Jort van Poeteren. (Foto: PR).

Prijzen voor vroege inschrijvers Leiden Marathon

De inschrijving van de Leiden Marathon is open sinds afgelopen oktober en er wordt al druk ingeschreven voor de 42 van Result! Managers, de 21 van Zorg en Zekerheid, de 10 van Heerema Marine Contracors, de 5 van NEM, de Centocor Businessloop en de Kinder- en G-loop van het Ronald McDonald Huis. Deelnemers die nu al inschrijven voor één van de afstanden maken kans op een prijs. Zo zijn er voor de jeugdige deelnemers kaarten voor Disney’s High School Musical. Joop van den Ende Theaterproducties / Stage Entertainment in samenwerking met Disney Theatrical Productions.

De eerste winnaars van deze kaarten mocht de organisatie van de Leiden Marathon afgelopen vrijdag verwelkomen op het marathon bureau. De drie gelukkige prijswinnaars kregen per persoon drie kaarten voor Disney’s High School Musical. Jongeren die ook kans willen maken op één van de prijzen, kunnen nog tot 17 april inschrijven voor de Kinder- en G-loop. Ze maken kans op onder andere kaarten voor Corpus, Naturalis, het Omniversum of Bubbeljungle.

Inschrijven kan op www.marathon.nl.

Advertentie

Leiden Nieuws marathon2009


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×