Dress for Success opent deuren in Leiden

Dress for Success opent medio april de deuren in Leiden. Woningcorporatie Portaal heeft deze winkel voor werkzoekenden voorzien van het pand aan Waardgracht 21. Mensen die vanuit een uitkeringsinstantie actief solliciteren naar een betaalde baan, kunnen bij Dress for Success een set nieuwe of bijna nieuwe kleding uitzoeken. Het is de bedoeling dat ze deze kleding tijdens hun sollicitatiegesprekken dragen, zodat ze een representatieve indruk maken. Dress for Success Nederland heeft filialen in het hele land. De organisatie draait op vrijwilligers en zamelt de gratis kleding in door middel van allerlei acties.

Vrijwilligers die een handje willen helpen en het bijvoorbeeld leuk vinden kledingadvies te geven aan de bezoekers, kunnen mailen naar Maria Huijts: maria@maraprojecten.nl. Op www.dressforsuccess-nederland.nl staat meer informatie.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×