DZB erkend als jobcoachorganisatie

Het UWV heeft DZB Re-integratie Leiden officieel erkend als jobcoachorganisatie. Dat betekent dat DZB zich meer kan gaan inzetten voor klanten van het UWV, zoals jong-gehandicapten. De reden van de erkenning is dat vijf jobcoaches een vervolgopleiding gevolgd hebben en zo een extra kwalificering behaalden. Manager Mischa Prinsenberg van DZB vertelt: “Bij een Re-integratietraject is het belangrijk om de deelnemers goed te begeleiden bij hun ontwikkeling. Jobcoaches zijn daarbijonmisbaar. Zij kunnen individuele deelnemers op hun werkplek observeren en net dat stukje maatwerk in hun ontwikkeling bieden, waarmee de kans op een regulierebaan groter wordt. De activiteiten van de jobcoach houden daarmee nog niet op. Ook bij de nieuwe werkgever wordt er begeleiding geboden. Hiermee willenwij bereiken dat een werkplek bij een reguliere werkgever nog meer kans van slagen krijgt voor werkgever en werknemer.”

Leiden Nieuws


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×