CDA blij met komst Veiligheidshuis

Het CDA is blij met de komst van een Veiligheidshuis. Tijdens de Leidse Veiligheidsweek in november vorig jaar, presenteerde raadslid Frank van Dijk het CDA-plan voor deze voorziening. In de commissievergadering Bestuur en Leefbaarheid vorige week dinsdag, zegde de burgemeester naar aanleiding van vragen van de partij toe, in Leiden een Veiligheidshuis te vestigen. In zo’n huis werken instellingen als politie, het openbaar ministerie, jeugdzorg en de gemeente onder één dak samen. Volgens het CDA hebben dergelijke huizen in Brabant de criminaliteitscijfers al doen dalen. De partij wil dat er nog voor de zomer een plan van aanpak ligt.

Leiden Nieuws


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×