Praat mee over RijnlandRoute

De provincie organiseert twee bijeenkomsten over de RijnlandRoute. Bewoners uit de regio kunnen tijdens deze avonden al hun ideeèn over het ontwerp en de verdere inpassing van de verschillende varianten, kwijt. Het gaat daarbij om de varianten van het N11-West tracé, het nulplustracé (het opwaarderen van een bestaande route) en het Spoortracé. De provincie wil de input van de aanwezigen gebruiken bij varianten van het N11-West tracé, het nulplustracé (het opwaarderen van een bestaande route) en het Spoortracé. Het doel is om input te verzamelen die bruikbaar is voor het verdere milieueffectonderzoek. Dit onderzoek moet uiteindelijk de meest haalbareen maakbare ontwerpen van de verschillende varianten in kaart brengen.

De bijeenkomsten vinden plaats op donderdag 19 maart in de Gouden Leeuw in Voorschoten en op dinsdag 24 maart bij Holiday Inn in Leiden. Ze duren van 18.00 tot 21.00 uur en tijdens beide avonden komen alle varianten aan de orde. Opgeven kan via rijnlandroute@pzh.nl.

Leiden Regio RijnlandRoute


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×