Gegevens overledenen Zijlpoort op internet

De registers van begraafplaats Zijlpoort staan op internet. Ongeveer 32.000 gegevens van personen die er tussen 1828 en 2006 begraven zijn, kunnen nu via een database geraadpleegd worden. Een groep vrijwilligers van het Regionaal Archief Leiden, heeft bijna 10 jaar gewerkt aan het digitaliseren. Afgelopen woensdag heeft Priester J.H. Smith pr, voorzitter van het bestuur van de Stichting R.K. Begraafplaatsen voor Leiden, de database officieel beschikbaar gesteld. Hij is te vinden op de website van de Vereniging Jan van Hout, de vriendenvereniging van het Regionaal Archief Leiden (www.janvanhout.nl).

Advertentie

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×