Diac gaat online

Digitaal een arts van het Diaconessenhuis bezoeken is nog niet mogelijk. Wel kunnen afspraken met die artsen nu via internet worden gemaakt. Een paar weken geleden gingen de poliklinieken gynaecologie, interne geneeskunde, kindergeneeskunde, maag-, darm- en leverziekten en urologie al online. Dat bevalt zo goed dat er nu ook via internet een afspraak gemaakt kan worden bij keel-, neus-, oorheelkunde, neurologie en sportgeneeskunde. Wie geen zin heeft om te wachten, hoeft dus niet langer bij de balie of het telefonisch Planbureau in de rij, of in de wacht te staan. Wie een afspraak wil inplannen, gaat naar www.diaconessenhuis.nl en klikt daarna op ‘Afspraak via internet’.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×