John Kroes nieuwe directeur Stadspartners Leiden

John Kroes wordt per 15 maart directeur van Leiden Marketing. Tot zijn takenpakket behoort de promotie en marketing van Leiden, de verdere opbouw van de organisatie en de versterking van het netwerk. Daarnaast moet op korte termijn de realisatie van het nieuwe Visitor Centre Leiden plaatsvinden, aangevuld met een Expatdesk in de loop van 2009. Kroes is een bekende in de Leidse samenleving en gaat de werkzaamheden voor de Stadspartners gedeeltelijk combineren met zijn huidige functie van directeur Informatie, Communicatie en Studentenzaken bij de Universiteit Leiden.

Beide functies zullen door John worden vervuld vanuit de vestiging van Leiden Marketing in het ‘Huis van de Stadspartners’ aan de Stationsweg 41.

Leiden Nieuws


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×