Rock 'n Rol-lator party in In Casa

Vrijdag 20 maart organiseert de Leidse discotheek In Casa een classic discoavond voor oudere jongeren. Dertig-, veertig-, vijftig- en zestigplussers kunnen zich dan op de dansvloer uitleven op de muziek van de jaren zeventig tot negentig van de vorige eeuw, zonder zich hoeven te ergeren aan piercings en blote buiken. Op vrijdag 20 maart wordt het eerste ’30 up discofeest’ gehouden met Veronica DJ Ben Liebrand, DJ Faar, Purple Prince, de Hollandse Tina Turner en The Alley Girls.

Als de avond een succes wordt, krijgt het feest een maandelijks vervolg op elke derde vrijdag om de maand. “Het jonge spul dat normaal komt, mag op die avonden niet binnen. Het gaat erom de oudere jongere een gezellige dansavond aan te bieden en met oudere jongere bedoelen we de groep van 30 tot 60. Dat wil niet zeggen dat een vitale 60 plusser weg moet blijven, maar we willen er ook geen bejaardendisco van maken.”

De eerste avond op 20 maart wordt opgeluisterd met videoclips van groepen uit de jaren 70, 80 en 90 en een aantal verrassingen van het entertainmentteam. De entreeprijs bedraagt 12,50 euro. Er zijn ook speciale arrangementen voor bedrijven en particulieren. Per persoon 30 euro voor entree, Champagne, drankjes en hapjes aan een mooie tafel op het VIP balkon.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×