Avond over omgaan met dementie

Ongeveer 270.000 landgenoten lijden aan dementie. Niet alleen ouderen kampen met deze aandoening. Onder de dementiepatiènten bevinden zich zo´n 12.000 personen die jonger zijn dan 65 jaar.Omgaan met dementie is niet alleen voor de patiènten zelf vervelend. Ook voor hun naasten is het moeilijk. Speciaal voor laatstgenoemden organiseert Preventie GGZ Leiden komende maandag een informatieavond. Een verpleeghuisarts en een casemanager dementie, staan dan uitgebreid stil bij de ondersteuningsmogelijkheden. Ook verstrekken ze informatie over de verschillende vormen van dementie en de manieren waarop naasten met patiënten om kunnen gaan.

De avond duurt van 20.00 tot 21.30 uur en wordt gehouden in het Receptiegebouw van GGZ Leiden aan Endegeesterstraatweg 5 in Oegstgeest. Aanmelden en meer informatie opvragen kan via preventie@ggzleiden.nl.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×